Heureka!!

En moderat gnuggande sina géniknölar i hopp om att friktionen skulle mana fram ett flöde av goda ideér, likt Balthazar gick han  fram och tillbaka  på sitt kontor med utsikt över  slottet och tänkte innan han utbrast ett Heureka!!!
Barnen ska börja i skolan i 5 års åldern!! ja det blir bra, barndomen  är ju ändå inte något som nödvändigtvis behöver  vara lycklig, in med dem i systemet,
 Sluta lek!! tillbaka till salen ungar !!! kan du inte  ekvationer vid sex blir det  kvarsittning. Kulpåse??? ingår det i undervisningen  om  debet och kredit? Det blir en lapp hem till mamma och pappa.

JIsses, våra politiker måste vara understimulerade för kommer de med sådana här förslag har de enligt mig inte mycket rätt i det vi fått  givet av våran herre att tänka med.

Inte nog med att jag  när min dotter växer upp har en del att  förklara när det gäller historien, Som det är nu står Nedsmutsningen av vår värld, 80-talet,Palmemordet,kalla kriget, murens fall och USAs invasioner på agendan men nu måste jag även förklara  varför hennes barndom  var tvunget att sluta i förtid.

Nu kan man inte mer än att hoppas att det var ett utslag av leda de kom med detta förslag. och att när de tänker på riktigt nästa gång så inser de att  problemet  med  dålig inlärning inte försvinner med en tidigare skolgång utan i systemet .
men stockholmmoderaterna är inte världsberömda för sin humor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0