Latheten

Man bör ju vädra sina åsikter på en blogg oavsett stämningsläge, men efetr liverpool matchen var jag så arg att jag inte fick fram ett ord. Inte för att Chelsea fick en ovanligt billig straff, inte för att de spelade utan hjärta i 50 minuter, inte för att Essien spelade på fel position och inte heller för att Ben haims snesparkar tar mig tillbaka till en tid då en viss Bogarde speladei klubben.
Utan för efterspelet, Rafa började redan innan matchen låta sin glappkäft att smattra: Han ansåg att Chelsea och Arsenal spenderat mer pengar än de och därmed borde eventuella titlar tappa i värde, vad han missat är att Liverpool köpt spelare för £53M vilket är 35 mer än Chelsea och arsenal kommer knappt upp i 10.

Sen anklagar han Chelseaspelarnas för att attackera domarna så fort ett beslut går emot dem, han har delvis rätt men borde se till sitt eget lags uppförande innan och speciellt Pennant och Gerrard.
Sen ska domarkårens ordförande personligen ringa upp Liverpool och be om ursäkt för Styles dåliga domarinsats och rövslickeriet slutar inte där.  Benitez uttalande om domarinsatsen där ord som huvudlösa beslut och Chelseaköpt domare lämnas utan åtgärd, någon som kommer ihåg böterna Mourinho fick efter sina uttalanden om Poll ?
Nåväl, Liverpool får väl utlysa landssorg eftersom ett beslut gått emot dem.


Idag väntar pompey, ett muskellag från sydkusten, jag hoppas på Pizarro och Cole från start. 

RSS 2.0