Davai Åsa Davai

När en kvinnlig bloggare, socialist, feminist,nykterist och vegetarian hänger ut en kändis för att köpt porr på en bensinstation utan bevis så gör man det för att man vänsteranhängare, femist och vegetarian och därför tillhör en högre moralisk liga och inte behöver mer  för att rättfärdiga sitt alibi att tillhöra den goda sidan.
Det måste vara märkliga dilemman Åsa Hagelstedt ställs inför var dag.  Att känna sig tvungen att återberätta ett rykte men samtidigt ogilla skvaller pressen. Men Åsa nöjde sig inte med detta "scoop" hon krävde bojkott av artisten för det har hon som representant för den goda sidan rätt till.
Att det hela verkar en smula ogenomtänkt, sånt där som vanlligt folk råkar ut för när de tar en sup för mycket och kortsluter logikkretsarna verkar inte stoppa henne. hennes ståndpunkter som människa ger henne all rätt att anklaga vem som helst för vad som helst.

Jag kan inte känna annat än en fadd smak i munnen när den nya vänstern omorganiserar sig och dess representanter gång på gång skjuter sig själv i foten genom ogenomtänkta uttalanden eller aktioner.
Istället för att vara en del av samhället avskärmar den  sig och dunstar i sektvänsterns grunda pöl.


jag kan inte ta hagelstedt på allvar efter detta oavsett om hon mot förmodan skulle vara en sympatisk människa, en rejäl kvinna ska kunna svepa en öl  över en rejält mörad argentinsk biff.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0